Diensten

AVN Groep BV

De AVN Groep kan voor alle voorkomende asfaltwerkzaamheden complete asfaltsets en de juiste mensen op de juiste plaats aanbieden. Uw inhuurbehoefte is bij ons in vertrouwde handen.

Onze aanpak is professioneel, persoonsgericht en gebaseerd op wederzijds vertrouwen met een duurzame samenwerking, een ieder doet dat waar hij of zij goed in is. Het ontzorgen van onze opdrachtgevers is een van onze doelstellingen evenals kwaliteit, vakmanschap, flexibiliteit, betrouwbaarheid en een uniforme uitstraling. 
 

Daarnaast bieden wij 24/7 service op het gebied van planning en organisatie. Wij zijn altijd bereikbaar! 

Complete asfaltsets

Het zal je niet verbazen: wij houden van ons werk! Maar het grootste plezier hebben we als we onze klanten kunnen helpen geweldige resultaten te behalen. 

Alle vakmensen binnen de groep zijn ondernemers die hun sporen ruimschoots hebben verdiend op het gebied van asfaltverwerking. 

Wij beschikken inmiddels over meer dan twee complete sets aan materieel, we zijn hierdoor flexibel qua inzet. We werken met goedgekeurd en representatief materieel, en blijven mee denken in de toekomst. Zo is onze nieuwe kleefwagen voorzien van zonnepanelen! 

Losse inhuur

We geloven in wat we doen. Inmiddels is AVN Groep gegroeid tot een grote groep vakmensen. Waar het ooit begonnen is, gaan we ook verder. Naast twee compleet bemande asfaltsets zijn wij nog steeds flexibel genoeg om ook te kunnen voorzien in de losse verhuur van onze vakmensen. Stuk voor stuk hebben zij ieder hun kennis en charmes. 

Ben jij op zoek naar aanvulling binnen jouw asfaltploeg? 

Op het gebied van asfaltverwerking bieden wij talloze mogelijkheden waaronder:

  • Asfaltuitvoerders
  • Walsmachinisten
  • Machinisten
  • Balkmannen
  • Kleefwagenchauffeurs
  • Asfaltafwerkers
  • Complete asfaltsets